Rouwbloemen

Bij een uitvaart worden vaak bloemen op en rond de kist gelegd. Ze geven uitdrukking aan dankbaarheid, verdriet en liefde. En ze tonen betrokkenheid en geven troost aan de nabestaanden. Met bloemen kunt u op een gepaste wijze afscheid nemen van de overledene of condoleances overbrengen aan de familie.

Uitgebreide keuze

Samen met onze bloemist bieden we een uitgebreide keuze aan rouwarrangementen. De bloemist waar wij mee samenwerken levert goede kwaliteit en biedt een uitstekende service. Rekening houdend met het jaargetijde, worden de rouwstukken volledig naar wens gemaakt.

Bloemen bestellen

 

Meer rouwbloemen vindt u in ons bloemenboek.
Wilt u schoon geteelde seizoensbloemen? Neem dan rechtstreeks contact met ons op.

 Rouwbloemen & milieu

Er zijn een paar manieren om de impact op het milieu te beperken. Koop bijvoorbeeld seizoensgebonden bloemen die weinig gif en energie nodig hebben tijdens hun groei. Denk hierbij aan anjers, alstroemeria’s, fresia’s en gerbera’s. Kies daarnaast voor een bloemist met een duurzaamheidskenmerk, zoals Green Florist. Of vraag de genodigden om tijdens de uitvaart een enkele, onverpakte bloem mee te nemen.

Schoon geteelde bloemen

Naast een ‘gewone’ bloemenleverancier werken we ook samen met een bloemenkweker uit onze omgeving, die seizoensbloemen teelt, zonder bestrijdingsmiddelen of kunstmest te gebruiken. Hier kunt u kiezen uit de bloemen die op dat moment groeien, die vervolgens door onze vaste bloemist tot een rouwboeket worden gemaakt.

 

Veelgestelde vragen


Veel gestelde vragen

Rouwbloemen

Heeft de kleur van de bloemen ook een betekenis?

Ik wil liever niet dat genodigden bloemen meenemen naar de uitvaart. Is er ook iets anders mogelijk?

Nabestaanden vertellen

Speciale wensen

Speciale wensen

Alles was perfect geregeld en het contact was super. Naar mijn mening waren de wensen van mijn vader enigszins speciaal …
Lees meer..
 
Goede zorg

Goede zorg

We kunnen terugkijken op een goede uitvaart. Mede dankzij de goede zorgen van uitvaartverzorging E. Kremer van Stad tot …
Lees meer..