De uitvaart

Direct na een overlijden moet er heel veel geregeld worden. In een verdrietige periode moeten er in korte tijd veel keuzes worden gemaakt. Wordt het een begrafenis of een crematie? Welke kist, rouwkaarten en bloemen? Zijn er wensen vastgelegd of juist niet? Wat kost een uitvaart? Is er een verzekering? En als dat niet zo is, wat dan? Er komt veel op u af. Uitvaartzorg van Stad tot Wad staat naast u en helpt u bij het maken van de juiste keuzes voor de uitvaart.

Wij nemen de tijd voor u, zodat u in alle rust kunt beslissen hoe u de uitvaart wilt. Vanaf het eerste contact tot het laatste gesprek zorgt de uitvaartverzorger voor de organisatie van de uitvaart. Dat doet hij samen met een team van goed opgeleide medewerkers. Alles in overleg met u.

Direct na het regelen van de uitvaart wordt alles wat besproken is overzichtelijk op een opdrachtformulier gezet. Op dit formulier staan ook de te verwachten uitvaartkosten, zodat u achteraf niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Onze dienstverlening begint echter niet altijd na een overlijden. Als u vooraf alles wilt regelen en vastleggen - voor uzelf of voor uw ouders - kunt u altijd contact met ons opnemen. We komen vrijblijvend bij u langs om u te informeren over de mogelijkheden.

Bekijk ook de Fotopresentatie van een mogelijke uitvaartdag