Op de avond voor de dag van de uitvaart is ze in deze mooie en nu ook 'eigen' kist gelegd.


Op de avond voor de dag van de uitvaart is ze in deze mooie en nu ook 'eigen' kist gelegd.

Onze mam, oma en omi; Margaretha Geertruida Maria (Greet) Huiskens-Feddema, was altijd een verzamelaarster van gedichten, versjes, tekeningen enzovoort.

Vandaar dat we haar vroegen of zij een kist wilde hebben waar we op konden schrijven en tekenen. Haar antwoord was: "Voer jullie creativteit maar uit, ik laat mij verrassen."
Deze vraag voorleggend aan de uitvaartverzorger, de heer Ebel Kremer, gaf hij aan dat de kist 'Ripperda' (een eco-kist) ook geschikt is om nog een laatste wens op te schrijven met een stift, of om tekeningen met een punaise op te prikken. We hebben wel een beetje aan het idee moeten wennen. Toch werd afgesproken dat de kist alvast gebracht werd. Zo kregen we alle ruimte of we al dan niet iets met de kist wilden doen. De kist werd in een aparte kamer neergezet. Gedurende de dagen dat onze mam, oma en omi nog bij ons was, werden er laatste herinneringen geschreven op de kist of werd haar nog een liefdevolle boodschap meegegeven. Iedereen uit onze familie, jong en oud, heeft van deze gelegenheid gebruik gemaakt. Op de avond voor de dag van de uitvaart is ze in deze mooie en nu ook 'eigen' kist gelegd. Wij bedanken de medewerkers van Uitvaartzorg van Stad tot Wad voor de begeleiding en voor de ruimte de we kregen voor onze persoonlijke inbreng vanaf de dag van overlijden tot en met de uitvaart.
Onze mam, oma en omi is begraven op het R.K. kerkhof te Kloosterburen.

Kloosterburen, familie Huiskens

Foto's

 
 

Bekijk ook

Goed advies

Goed gevoel overgehouden van het hele proces. Voldoende ruimte voor eigen invulling met goed advies.
Lees het hele bericht

In één woord 'geweldig'

Alles was zeer goed geregeld, en alles in overleg. In één woord 'geweldig'. Dank jullie voor de goede en hartverwarmende zorg en begeleiding bij het overlijden van onze vader en opa en 2 jaar (2016) geleden bij het overlijden van onze moeder en oma. Onze welgemeende dank hiervoor!
Lees het hele bericht

Bijzonder tevreden

We zijn bijzonder tevreden over de totale dienstverlening, regelen van de verzekeringen en alles er om heen. Ook de goede zorgen van Monique willen wij vermelden. Allen heel erg bedankt.
Lees het hele bericht