Het verlies een plek geven

  • Digitale herdenkingsplek
  • Tips voor rouwverwerking
  • Netwerk zorgprofessionals

Het overlijden van een dierbare kan veel emoties oproepen. Naast verdriet kunt u ongeloof of zelfs boosheid ervaren. Soms zelfs allemaal op dezelfde dag. U vraagt zich wellicht af of deze gevoelens ooit zullen verdwijnen. Dat is niet zo eenvoudig te zeggen. Want iedereen heeft zijn eigen rouwproces en daarin is geen goed of fout.

Wat helpen kan

Tijdens het rouwproces zijn er een aantal dingen die u troost kunnen bieden. Zoals de digitale herdenkingsplek. Dat is een afgeschermde pagina waar nabestaanden foto’s, herinneringen en steunbetuigingen met elkaar kunnen delen. Daarnaast kan het helpen om een herdenkingsvoorwerp bij u te dragen of in uw huis te zetten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een sieraad met daarin de vingerafdruk van uw dierbare.

Extra ondersteuning

Rouwen kan heel erg intens en soms ook eenzaam zijn. We kunnen ons voorstellen dat u in deze periode behoefte heeft aan wat extra steun. Bijvoorbeeld in de vorm van een luisterend oor of concrete tips om met het verlies om te gaan. Of misschien wilt u hulp met de afwikkeling van de administratie, zodat u zich volledig op het rouwen kunt focussen. Als wij een uitvaart verzorgen, bieden wij de nabestaanden de steun die ze nodig hebben. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op.

Nabestaanden vertellen

Alleen maar lof

Alleen maar lof

Lieve Ebel Kremer, wij zijn zeer tevreden hoe de uitvaart door jou en medewerkers is geregeld. Alles is naar wens verlop…
Lees meer..
 
Overlijden in coronatijd

Overlijden in coronatijd

Een uitvaart in 'coronatijd', en toch is het een prachtige uitvaart geweest. Ebel Kremer is daar waar hij nodig is, prof…
Lees meer..