Een uitvaart op maat

Ieder mens is anders, zo ook het afscheid. Iedereen is vrij daarin eigen keuzes te maken, tenzij de wet het verbiedt. Anders dan bij onze Basis uitvaart met vier vastgestelde arrangementen, is de uitvaart op maat helemaal naar uw eigen wensen in te vullen. Hier ziet u voorbeelden van uitvaarten op maat en de kosten daarvan.

Een uitvaart in huiselijke sfeer

Een uitvaart in huiselijke sfeer is een uitvaart die in kleine (familie)kring en bij voorkeur in de eigen, vertrouwde omgeving wordt gehouden. Mensen die er voor kiezen om de uitvaart in huiselijke, besloten kring te houden vinden het onder elkaar zijn en een ongedwongen sfeer vooral belangrijk.

Bekijk hier   een voorbeeld en de kosten van een uitvaart in huiselijke sfeer >>

 

Een traditionele uitvaart 

Mensen die voor een traditionele uitvaart kiezen wensen meestal een uitvaart die voor hen gewoon is, zoals anderen het ook doen. Met rouwkaarten en één of meerdere overlijdensadvertenties nodigen zij uit om samen met hen afscheid van hun dierbare te nemen.

Een traditionele uitvaart is de meest gekozen uitvaart

Bekijk hier   twee voorbeelden en de kosten van een traditionele uitvaart >>

 

Een groene uitvaart

Een groene uitvaart is een uitvaart die het milieu zo min mogelijk belast. Voor steeds meer mensen is duurzaamheid een belangrijk onderwerp. En wie natuurvriendelijk en milieubewust geleefd heeft, wil meestal ook graag op die manier zijn of haar uitvaart laten verzorgen. Voor hen is een groene uitvaart dan ook een bewuste keuze.

Bekijk hier   een voorbeeld en de kosten van een groene uitvaart >>

 

Een uitgebreide of luxe uitvaart

Mensen die kiezen voor een uitgebreide of luxe uitvaart vinden de kosten minder belangrijk; zij zijn heel goed verzekerd of hebben voldoende eigen geldmiddelen. Zij hoeven en willen dan ook liever geen concessies doen waar het om hun wensen gaat en geven invulling aan de uitvaart zoals zij dat willen.

Bekijk hier   een voorbeeld en de kosten van een uitgebreide of luxe uitvaart >>

 

Basisuitvaart

U kunt ook kiezen voor één van onze met zorg samengestelde vier basis uitvaartpakketten, zodat u vooraf weet waar u financieel aan toe bent: een passende uitvaart voor een laag bedrag.

Bekijk hier   de arrangementen van Basis uitvaart en Basis uitvaart Plus >>

 

Iedere uitvaart wordt door Uitvaartzorg van Stad tot Wad verzorgd volgens de kwaliteitseisen van het Keurmerk Uitvaartzorg 

Elk afscheid is anders

Ondanks dat de voorbeelden van de uitvaarten op maat met zorg en zo compleet mogelijk zijn samengesteld, blijven het voorbeelden en kunt u er geen rechten aan ontlenen. Elk overlijden en iedere uitvaart is immers anders, waardoor er extra of andere kosten kunnen zijn (bijvoorbeeld voor mortuariumzorg bij overlijden in een ziekenhuis of voor het verwijderen van een pacemaker of ICD. Of omdat de uitvaart plaatsvindt op locaties bij u in de buurt). Door deze extra kosten of andere keuzes kan het eindbedrag hoger of lager zijn.

 


Tijdens een kosteloos adviesgesprek inventariseren we uw wensen, waarna u van ons een kostenbegroting ontvangt. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.