Uitvaartwensen vastleggen

Nu alvast nadenken en praten over de dood en het vastleggen van uw wensen voor de uitvaart en het afscheid, kunnen houvast bieden voor later. In ons laatste wensendocument 'Nu voor later' kunt u vastleggen wat uw persoonlijke wensen en ideeën zijn over de manier waarop uw uitvaart verzorgd moet worden. Na invulling kunt u het met een gerust hart wegleggen, omdat alles voor later geregeld is.

Het vastleggen van uw wensen is belangrijk voor uzelf en kan een steun zijn voor uw (naaste) familie of vrienden. Op veel vragen die zij na uw overlijden kunnen hebben, vinden ze in uw wensendocument een antwoord.

Uitvaartwensen vastleggen voor later Een gratis document
voor uw uitvaartwensen

Wilt u een gedrukt exemplaar per post ontvangen? Laat ons dat via het contactformulier of per telefoon (0595 433363 / 0596 650861) weten.

Door op de blauwe button hieronder te klikken ontvangt u het document op uw
e-mailadres. U kunt het wensendocument vervolgens op uw computer invullen of uitprinten en met de pen invullen.

Heeft u vragen over het laatste afscheid of wilt u weten of u voldoende verzekerd bent? 
Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ik wil het wensendocument direct ontvangen per mail

Een goed afscheid

In een periode vol hectiek en emoties moet er in korte tijd veel geregeld worden. Uitvaartzorg van Stad tot Wad neemt u alle zorg, en als u dat wilt, ook alle werk uit handen.

Wij staan naast u en verzorgen
de begrafenis of crematie zoals u
het wilt. Samen zorgen we voor
een goed afscheid.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel 0595 433363 of 0596 650861 of vul het contactformulier in.

U kunt via onderstaand formulier contact met ons opnemen

Wilt u informatie over de uitvaart van uzelf of voor uw ouders? Hebt u hulp nodig bij het invullen van de uitvaartwensen?
Of wilt u weten wat de uitvaart kost? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt uiteraard ook altijd bellen 0595 433363 / 0596 650861