Nazorg

Max Leffring van NabestaandenZorg Het is bij Uitvaartzorg van Stad tot Wad vanzelfsprekend dat er ook steun en begeleiding is na de begrafenis of crematie. Bij overlijden van een volwassene bieden wij praktische nazorg.

Wanneer iemand een dierbare verloren heeft, is het niet altijd duidelijk wat er allemaal nog meer geregeld moet worden. NabestaandenZorg helpt u namens ons een begin te maken met de administratieve zaken. Deze service van ons bestaat uit één gesprek bij u thuis en één jaar lang hulp via telefoon of e-mail. Op deze manier kunnen wij u ook na de uitvaart van dienst zijn.

Als u graag uitgebreidere ondersteuning wilt dan door ons wordt aangeboden, kan de  nabestaandenzorg u daarbij ook helpen. 

Naast de professionele nazorg ontvangen nabestaanden, als leidraad bij de afwikkeling van de nalatenschap, ook van ons het boekje 'Zorgen erna'.

Wilt u meer informatie over praktische nazorg? 
Neem gerust contact met ons op.

Lees ook het verhaal van Anna 

Een goed afscheid

In een periode vol hectiek en emoties moet er in korte tijd veel geregeld worden. Uitvaartzorg van Stad tot Wad neemt u alle zorg, en als u dat wilt, ook alle werk uit handen.

Wij staan naast u en verzorgen
de begrafenis of crematie zoals u
het wilt. Samen zorgen we voor
een goed afscheid.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel 0595 433363 of 0596 650861 of vul het contactformulier in.