Nabestaanden vertellen over hun ervaringen

Het verlies van een dierbare wat draaglijker maken voor nabestaanden, daarvoor zetten wij ons in. Uitvaartzorg met oog voor wensen van nabestaanden en de overledene. Maar ook rouwbegeleiding en nazorg voor nabestaanden na een sterfgeval en uitvaart. Op deze pagina verhalen van nabestaanden over hun ervaringen met een begrafenis of crematie verzorgd door Uitvaartzorg Van Stad tot Wad.

Uitvaart met zorg en gevoel

Van Stad tot Wad verzorgt uitvaarten met zorg en gevoel. En dat wordt zeer gewaardeerd. Regelmatig vertellen nabestaanden dat zij ondanks alle verdriet met een goed gevoel terugkijken op de rouwperiode, begrafenis of crematie van hun overleden dierbare. In de verhalen van nabestaanden op deze pagina leest u hoe zij de rouwperiode hebben ervaren, hoe goede uitvaartzorg hen hielp en hoe zij verder kunnen. 

Lees hier verhalen van nabestaanden over hun ervaringen met Uitvaartzorg van Stad tot Wad.

Waardering van zorg en nazorg

Nabestaanden waarderen onze inzet zeer. Zo kregen wij in 2015 een gemiddelde beoordeling met rapportcijfer 9,2. Lees meer over ons klanttevredenheidsonderzoek in ‘Een waardering van 9,2 in 2015’

Wat te doen bij overlijden?

Wat te regelen bij overlijden? De meeste mensen maken gelukkig niet zo vaak een sterfgeval van een dierbare mee. Daardoor hebben zij vaak veel vragen over wat allemaal te doen bij overlijden. Wij bieden alle mogelijke ondersteuning en hulp na een sterfgeval. Uw persoonlijke wensen staan voor ons centraal bij het regelen van de begrafenis of crematie. Ook bieden wij begeleiding na de uitvaart, bijvoorbeeld in de vorm van een nazorggesprek.

Hoe staan wij u bij na een sterfgeval?

De overledene krijgt van ons liefdevolle verzorging met persoonlijke betrokkenheid en aandacht. Wij luisteren goed naar de wensen en verhalen van de nabestaanden en geven zo goed mogelijk uitvoering aan de ideeën voor onder meer een aansprekende rouwbrief en een respectvolle plechtigheid en uitvaart. Wij betrekken nabestaanden bij de uitvaart en staan klaar met nazorg.

Nabestaanden vertellen over hun ervaringen met Uitvaartzorg van Stad tot Wad

Uitvaartzorg van Stad tot Wad doet er alles aan om het verlies van een dierbare draaglijker te maken voor nabestaanden. We bieden alle mogelijke ondersteuning en hulp na overlijden en regelen de uitvaart helemaal naar wens, met zorg en gevoel. Ook bieden wij hulp na de uitvaart, bijvoorbeeld in de vorm van een nazorggesprek. 

Nabestaanden waarderen onze inzet zeer. Zo kregen wij in 2015 een gemiddelde beoordeling met rapportcijfer 9,2.

Lees hier verhalen van nabestaanden over hun ervaringen met Uitvaartzorg van Stad tot Wad

Een goed afscheid

 

Goed afscheid nemen helpt bij het dragen van de pijn en van het verlies. Het is het fundament van goede rouwverwerking.

 

Samen zorgen we voor een goed afscheid.

 

Wij staan naast u.