Gedachtenispagina’s

De gedachtenispagina is een online uitvaartservice voor iedereen en biedt steun aan familie en vrienden van de overledene.

Uitvaartinformatie

U vindt op de gedachtenispagina het online overlijdensbericht, de rouwadvertentie en de rouwkaart. Ook praktische uitvaartinformatie is hier te vinden, zoals de locatie waar de plechtigheid plaatsvindt, het tijdstip en een Google Map-routebeschrijving.

Steun betuigen

De gedachtenispagina is vooral ook een bijzondere plaats om online steunbetuigingen te geven. U kunt een condoleance schrijven, lieve woorden en mooie herinneringen delen, een kaarsje branden of bloemen sturen. Voor het sturen van bloemen zijn geen adresgegevens nodig. Wij zorgen dat de bloemen op het adres van opbaring of de locatie van de uitvaart worden geleverd.

Doneren aan een Goed doel

Regelmatig komt het voor dat er bij een uitvaart gevraagd wordt een donatie te doen aan een Goed doel. Het is echter ook mogelijk om op de gedachtenispagina een gift te doen. Met een aantal landelijke organisaties en met Goede doelen die hun maatschappelijke betrokkenheid in de provincie Groningen tonen, zijn hierover afspraken gemaakt.

 Meer weten over de goede doelen? Klik hier

Klik hieronder als u een gedachtenispagina wil bekijken, een condoleance wilt plaatsen, een kaarsje wilt branden, bloemen wilt sturen of een gift aan een Goed doel wilt doneren.
Gedachtenispagina’s

Een goed afscheid

In een periode vol hectiek en emoties moet er in korte tijd veel geregeld worden. Uitvaartzorg van Stad tot Wad neemt u alle zorg, en als u dat wilt, ook alle werk uit handen.

Wij staan naast u en verzorgen
de begrafenis of crematie zoals u
het wilt. Samen zorgen we voor
een goed afscheid.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Bel 0595 433363 of 0596 650861 of vul het contactformulier in.

U kunt via onderstaand formulier contact met ons opnemen

Wilt u informatie over de uitvaart van uzelf of voor uw ouders? Hebt u hulp nodig bij het invullen van de uitvaartwensen?
Of wilt u weten wat de uitvaart kost? Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt uiteraard ook altijd bellen 0595 433363 / 0596 650861