Gedachtenispagina’s

De gedachtenispagina is een online uitvaartservice voor iedereen en biedt steun aan familie en vrienden van de overledene.

Uitvaartinformatie

U vindt op de gedachtenispagina het online overlijdensbericht, de rouwadvertentie en de rouwkaart. Ook praktische uitvaartinformatie is hier te vinden, zoals de locatie waar de plechtigheid plaatsvindt, het tijdstip en een Google Map-routebeschrijving.

Steun betuigen

De gedachtenispagina is vooral ook een bijzondere plaats om online steunbetuigingen te geven. U kunt een condoleance schrijven, lieve woorden en mooie herinneringen delen, een kaarsje branden of bloemen sturen. Voor het sturen van bloemen zijn geen adresgegevens nodig. Wij zorgen dat de bloemen op het adres van opbaring of de locatie van de uitvaart worden geleverd.

Doneren aan een Goed doel

Regelmatig komt het voor dat er bij een uitvaart gevraagd wordt een donatie te doen aan een Goed doel. Het is echter ook mogelijk om op de gedachtenispagina een gift te doen. Met een aantal landelijke organisaties en met Goede doelen die hun maatschappelijke betrokkenheid in de provincie Groningen tonen, zijn hierover afspraken gemaakt.

 Meer weten over de goede doelen? Klik hier

Klik hieronder als u een gedachtenispagina wil bekijken, een condoleance wilt plaatsen, een kaarsje wilt branden, bloemen wilt sturen of een gift aan een Goed doel wilt doneren.
Gedachtenispagina’s

Een goed afscheid

 

Goed afscheid nemen helpt bij het dragen van de pijn en van het verlies. Het is het fundament van goede rouwverwerking.

 

Samen zorgen we voor een goed afscheid.

 

Wij staan naast u.