Uitvaartkisten

Unieke uitvaartkisten De keuze van een uitvaartkist is niet alleen een praktische, maar ook een emotionele kwestie. Wij bieden een ruime collectie kisten van traditioneel tot persoonlijke styling.

Voor volwassenen

De kisten voor volwassenen in onze collectie zijn vernoemd naar borgen die het landschap tussen Stad en Wad hebben bepaald of nog bepalen. 'Borgen' is de Groninger naam voor kastelen of landhuizen: stevige en veilige huizen. Ook een kist op maat behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Omdat we rechtstreeks kunnen inkopen, zijn we in staat om de kisten tegen lage tarieven aan te bieden. 

Voor kinderen

Voor de begrafenis of crematie van jongeren en kinderen zijn er diverse kisten en kistjes die op hun leeftijd zijn afgestemd. Voor kindjes die tijdens de zwangerschap of vlak daarna zijn overleden, heeft Uitvaartzorg van Stad tot Wad zelf kistjes, korfjes en kleertjes gemaakt in neutrale, zachte en frisse kleurtjes. Wij bieden deze kistjes en korfjes aan onder de naam Wiegekindje.

Meer over Wiegekindje leest u hier >>

Een kijkje achter de schermen:

Waar hebben jullie de uitvaartkisten staan? Hoe wordt de uitvaartkist naar het adres van de overledene gebracht? Neem gerust een kijkje bij ons in het filmpje hieronder.

Een selectie van onze uitvaartkisten: