Rouwkaarten

De laatste kaart moet persoonlijk zijn

Of het nu gaat om een kaart bij geboorte, trouw of bij rouw: allemaal worden ze meestal bewaard. Ze hebben emotionele waarde. Die emotionele waarde geldt zeker voor degenen die de kaart versturen. Daarom moet de laatste kaart persoonlijk zijn vinden wij. Het maakt daarbij niet uit of het om een traditionele of een naar wens gemaakte kaart is. 

Uitvaartzorg van Stad tot Wad biedt een uitgebreide collectie rouwdrukwerk. Naast een kleine standaard collectie beschikken wij over uniek en exclusief rouwdrukwerk dat door Uitvaartzorg van Stad tot Wad zelf is ontwikkeld. Er staan o.a. markante gebouwen, locaties en landschappen op uit het gebied tussen Stad tot Wad. Ook is er door ons een speciale collectie gemaakt voor jongeren, kinderen, baby’s en te vroeg geborenen. Al deze ontwerpen zijn heel gemakkelijk persoonlijk te maken door het gebruik van eigen foto's en teksten.

Daarnaast maken we persoonlijk rouwdrukwerk naar wens, meestal met foto's die de nabestaanden ons meegeven. Uit onze collectie Jongeren en kinderen©. Rouwkaart Rode rozen. Van links naar rechts: omslag boekje afscheidsplechtigheid, rouwkaart, advertentie en bedankkaart in dezelfde stijl. Foto, teksten en lettertype zijn voorbeelden.

Het vormgeven van de rouwkaarten doen we in eigen beheer en we maken gebruik van moderne printfaciliteiten. Daardoor zijn we snel en flexibel in het uitwerken van de teksten en het leveren van het rouwdrukwerk.

Advertentie in dezelfde stijl

Wilt u een overlijdensadvertentie in één of meerdere kranten plaatsen? Wij zorgen ervoor dat de advertentie in dezelfde stijl als de rouwkaart wordt opgemaakt en regelen de plaatsing voor u. Ook als andere familieleden of belangstellenden een advertentie willen plaatsen als steunbetuiging naar de familie, kunnen wij dat regelen. Wij zorgen ervoor dat deze bij de overlijdensadvertentie van de familie komt te staan.

Omslag voor afscheidsboekje en bedankkaart

Naast het opmaken en drukken van rouwkaarten en het maken van de advertenties, kan Uitvaartzorg van Stad
tot Wad ook de dankbetuigingen en de omslag voor het boekje van de afscheidsplechtigheid voor u maken.
Alles uiteraard in dezelfde stijl als rouwkaart en advertentie.

Een selectie van onze eigen rouwkaarten: uit onze serie Bloemen en dieren© - rouwkaart Vergeetmenietje - foto, gedicht en lettertype zijn voorbeelden

Bekijk hier een deel van de serie 
'Rondreis door 't Hogeland'
 

Bekijk hier een deel van de serie  
'Bloemen en dieren'
 

Bekijk hier de rouwkaarten voor   
jongeren en kinderen
 

Bekijk hier de rouwkaartjes voor  
baby's en te vroeg geborenen

 

Wilt u meer informatie over ons rouwdrukwerk? 
Vraag gerust naar de mogelijkheden.