Basisuitvaart: een eenvoudige, goedkope en persoonlijke uitvaart

De basisuitvaart van Uitvaartzorg Van Stad tot Wad is een eenvoudige, goedkope maar toch zeer persoonlijke uitvaart. De overledene krijgt een respectvolle en professionele begrafenis of crematie. De kosten zijn laag dankzij onze standaard uitvaartpakketten. Hebt u extra wensen? De basisuitvaart is eenvoudig uit te breiden.

Wat kost een begrafenis of crematie? 

Wat kost een begrafenis? Wat kost een crematie? Het zijn veelgestelde vragen waarop veel antwoorden mogelijk zijn. De kosten van een uitvaart kunnen erg variëren. Bent u op zoek naar een goedkope, eenvoudige maar respectvolle begrafenis of crematie? Kies dan voor de Basisuitvaart van Uitvaartzorg van Stad tot Wad. De kosten van de Basisuitvaart zijn dit jaar niet verhoogd. Bekijk de kosten in onze brochure

Wat houdt onze basisuitvaart in?

U hebt keuze uit vier standaard arrangementen voor een goedkope, maar prima geregelde uitvaart. Deze arrangementen zijn samengesteld aan de hand van wensen die mensen vandaag de dag hebben. Daarbij is altijd inbegrepen onze persoonlijke begeleiding, een basis kist, verzorgen, kleden, opbaren, opbaring thuis - inclusief dagelijkse controle - of in aula Memory in Warffum, één rouwbezoek, aangifte van overlijden, regelen van verlof, de akte van overlijden en het boekje ‘Zorgna’.

Basis crematie

Bij de basis crematie is verder inbegrepen de crematie, het overbrengen van de overledene naar dit crematorium en het verspreiden van de as op het crematoriumterrein, zonder aanwezigheid van familie. De uitvaart vindt plaats op of na de derde dag na overlijden.

Basis begrafenis

Bij de basis begrafenis is ook inbegrepen een rit van maximaal 20 kilometer naar de begraafplaats, vier dragers en een rijdende baar. De uitvaart vindt plaats op of na de derde dag na overlijden.

Basis begrafenis en crematie PLUS

De kosten van de basis begrafenis en crematie PLUS zijn iets hoger. U krijgt dan ook 25 basis rouwbrieven plus postzegels, twee rouwbezoeken, een condoleanceregister en een plechtigheid in aula Memory voor maximaal 30 personen. De uitvaart vindt plaats op de vijfde dag na overlijden.

Uitbreidingsmogelijkheden Basisuitvaart  Rouwkaarten Basisuitvaart - keuze uit grijs, blauw of paars kader - keuze uit 2 lettertypes

Bij alle vier deze standaardpakketten bieden wij uitbreidingsmogelijkheden, zoals een extra rouwbezoek, opbaring of een plechtigheid in een uitvaartcentrum naar keuze, een spreker, koffie en thee na de plechtigheid, een grafmonument en extra rouwkaarten. Bekijk alle mogelijkheden in onze brochure Basisuitvaart.

De van Stad tot Wad Basisuitvaart:

  • is een eenvoudige en respectvolle begrafenis of crematie
  • wordt uitgevoerd door een professionele uitvaartorganisatie die houder is van het Keurmerk Uitvaartzorg
  • is een goedkope uitvaart dankzij vooraf vastgestelde uitvaartpakketten
  • is gemakkelijk uit te breiden als er extra wensen zijn
  • is een uitvaart volgens de kwaliteitseisen van het Keurmerk Uitvaartzorg.

Download hieronder de brochure 'Basisuitvaart' om alle uitvaartpakketten te bekijken:

brochure Basisuitvaart 2019-Uitvaartzorg van Stad tot Wad

Hebt u andere wensen? Een uitvaart op maat is natuurlijk ook mogelijk, volledig zoals u dat wenst en op de locatie van uw keuze.

Bekijk hier  drie voorbeelden van een uitvaart op maat  >>

Wilt u meer informatie over de vier basisuitvaartpakketten of andere mogelijkheden? 
Neem gerust contact met ons op.