Samenwerking

Tijdens en na de uitvaart werken we samen met een aantal specialisten waar we op kunnen rekenen. Kundige mensen met dezelfde toewijding voor hun werk, die ons met hun vakkennis aanvullen. Met elkaar zorgen wij er voor dat de uitvaart een goed afscheid is.

Geluidsopname, video’s of foto’s

De dag van de uitvaart maakt u waarschijnlijk niet zo bewust mee. Grote kans dat u in een roes leeft en dat veel u ontgaat. Daarom is het een prettig idee om de uitvaart vast te leggen. Door middel van geluidsopnames, foto’s of video’s. Wanneer u daaraan toe bent, kunt u de uitvaart terugluisteren of terugkijken. Dat helpt bij de rouwverwerking.

Bij verreweg de meeste uitvaarten worden we gevraagd om een geluidsopname van de plechtigheid te regelen. Ook een dvd-opname maken komt steeds vaker voor. Als u graag een opname wilt en er is op de uitvaartlocatie geen (goede) apparatuur aanwezig, kunnen we een gespecialiseerd bedrijf inschakelen. Voor het maken van geluids- en dvd-opnames werken we al jarenlang samen met hetzelfde bedrijf.

Voor het maken van foto’s vragen wij een ervaren uitvaartfotograaf. Hij of zij doet de werkzaamheden op gepaste afstand, zonder het karakter van de plechtigheid te verstoren.

Muzikale begeleiding

De sfeer van de uitvaart wordt grotendeels bepaald door de muziekkeuze. De muziek hoort bij de overledene en het leven, het brengt herinneringen en emoties boven. U kunt een cd opzetten of u kunt voor livemuziek kiezen. Livemuziek is zeer persoonlijk en emotioneel. Al helemaal als er gespeeld wordt door familie of vrienden: dat geeft een warm gevoel en laat een diepe indruk achter.

We helpen u met de muziekkeuzen, regelen een muziekinstrument of een muzikant. Als er geen muziekinstallatie aanwezig is op de plek van de plechtigheid, schakelen wij hier een gespecialiseerd bedrijf voor in. Zodat de muziek volledig tot zijn recht komt.

Hulp bij rouwverwerking

Na de uitvaart komen we bij u langs voor een nagesprek en praktische hulp. Daarnaast werken wij samen met NabestaandenZorg, die u praktische tips geeft over de financiële afwikkeling van de nalatenschap. Onder ‘zorg na de uitvaart’ leest u er meer over.

 

Nabestaanden vertellen

Alleen maar lof

Alleen maar lof

Lieve Ebel Kremer, wij zijn zeer tevreden hoe de uitvaart door jou en medewerkers is geregeld. Alles is naar wens verlop…
Lees meer..
 
Overlijden in coronatijd

Overlijden in coronatijd

Een uitvaart in 'coronatijd', en toch is het een prachtige uitvaart geweest. Ebel Kremer is daar waar hij nodig is, prof…
Lees meer..